Spašeni - 11 priča nade

Kat.broj: A0101009020
Predstavljamo naše najnovije izdanje - zbirku osobnih svjedočanstava objedinjenu pod naslovom "Spašeni". Jer koji naslov je prikladniji za životne priče koje povezuje spasenje pronađeno u evanđelju Isusa Krista?
Cijena: 2,00 €
Opis

(15,00 HRK)

Iako na prvi pogled ostavlja dojam lakog štiva za plažu, čitatelj će dobiti mnogo više od razonode jer iznesene istinite priče nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim. Svatko će pronaći neku s kojom će se poistovijetiti, s kojom se neće složiti, koja će mu biti nerazumljiva ili koja će ga naljutiti. A to je upravo cilj: da podignemo pogled sa svojih života i pokušamo razumjeti kako Bog djeluje u životima drugih ljudi ne bismo li tako naučili nešto o sebi, poželjeli promjenu i potražili je kod Boga koji je bogat ljubavlju, strpljenjem i silom koja sve mijenja iz temelja.

Cijena temeljem broja naručenih artikala

15,00 HRK po komadu za do 10 kom
12,00 HRK po komadu za kupovinu najmanje 10 kom
8,00 HRK po komadu za kupovinu najmanje 50 kom

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.