Planer “Weekview compact note 2020”

Cijena: 99,00 kn
Opis

Planer“Weekview compact note 2020”

https://www.youtube.com/watch?v=R1jdFjn4fAU&t=32s

Vrijeme je naš najdragocjeniji resurs - ako ga potratimo, nepovratno prolazi. Zato ga trebamo koristiti mudro i na najbolji mogući način.
U tome nam može pomoći planiranje vremena, što ne ide bez pomagala. Od zidnih kalendara, bilježaka na hladnjaku i ceduljica po stolu, sve do planera u našim mobilnim uređajima - sve su to sredstva kojima vrijeme nastojimo planirati i organizirati.
 
Zadovoljstvo nam je predstaviti vam naš novi proizvod koji je predviđen upravo za upravljanje tim našim dragocjenim resursom: rokovnik i planer prema njemačkom sustavu Weekview, u formatu Compact Note.

 

AKCIJA: Na svakih naručenih 10 komada, jedanaesti komad gratis!

Opis proizvoda “weekview compact note 2020”

Planer "weekview" je sustav planiranja koji tjedan prikazuje na dvije stranice, sa sustavom A/B/C prioriteta. Jedinstvene značajke ovog planera su:

  •  dijelovi za planiranje po kvartalima
  • tablice za praćenje projekata i/ili financija
  • dijelovi za planiranje projekata
  • tablica na dvije stranice za upisivanje vaših ciljeva za 2020.
  • stranice za mjesečno planiranje
  • 64 stranice za bilješke i to-do liste
  • indeks na tri stranice za pregled nad vašim bilješkama
  • godišnji pregled 2020. + 2021. + 2022.

 

Planer "weekview" compact je savršen planer za čuvanje svih vaših svakodnevnih termina i za planiranje projekata. Također se može upotrebljavati kao dnevnik ili kao bilježnica za čuvanje uspomena. Držite sve svoje poslovne sastanke ili bilješke o praćenju školovanja vašeg djeteta na jednome mjestu i nikada više nećete ostati bez njih. Budite jedini roditelj koji će imati bilješku o tome što je rečeno na zadnjem roditeljskom sastanku ili koji ima pri ruci sve termine za školske aktivnosti. Ponesite ovaj planer kod svog liječnika jer u njemu možete pratiti sve svoje simptome, stanja i lijekove koje uzimate. Naučite se ne odgađati obavljanje zadataka i prepoznati što je stvarno važno u vašem životu. Zatim odredite prioritete svojih zadataka i krenite u akciju. Planer "weekview" je savršen planer ako želite isprobati vođenje dnevnika po natuknicama bez potrebe da sami sve strukturirate. Ovaj planer dizajniran je i proizveden u Njemačkoj korištenjem materijala visoke kvalitete. Šivanog je uveza i ima tvrde korice klasičnog i jednostavnog dizajna. Otvoren, planer ravno leži na stolu. Otisnut je dvobojno: crnom bojom i svijetlo plavom.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.