Mesijin život - Dr. Arnold G. Fruchtenbaum

Kat.broj: A0101007021
Ponekad Židovi koji su povjerovali u Isusa bolje razumiju Božju riječ nego kršćani drugih naroda. Prije svega, to je slučaj kada su usvojili temeljne studije, kao Arnold G. Fruchtenbaum. Ova se knjiga, preuzeta s predavanja na jezeru Starnberger, usredotočuje na središnje događaje iz života Mesije.
Cijena: 85,00 kn
Opis

Rasvjetljuje jednostavne tekstove iz Evanđelja – kao primjerice rođenje ili Isusovo preobraženje na gori – u svjetlu židovskog okruženja. Čitatelj će pritom otkriti dragocjenosti koje će mu pomoći za dublje razumijevanje Pisma.

Dr. Arnold FruchtenbaumDr. Arnold G. Fruchtenbaum rođen je 1943. godine u jednom prihvatilištu za izbjeglice u Sibiru. Njegovi su roditelji kao poljski Židovi tamo našli utočište od njemačkih nacista. Poslije Drugoga svjetskoga rata, njegova je obitelj preko Njemačke emigrirala u Ameriku. Nakon obraćenja, Arnold G.

Fruchtenbaum studirao je na raznim sveučilištima teologiju, filozofiju i arheologiju. Danas živi sa svojom suprugom u Teksasu i voditelj je misije „Ariel Ministries“.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.