Namjena: Užitak - Ed Wheat i Gaye Wheat (meki uvez)

Kat.broj: A0101008027
Namjena: Užitak
Seksualne tehnike i seksualno zadovoljstvo u kršćanskom braku
Dr. Ed Wheat i Gaye Wheat
Cijena: 13,14 €
Opis

(99,00 HRK) Neka vaša seksualna veza bude iskustvo koje vas ispunjava, onako kako je to Bog zamislio.

Bog je čovječanstvu dao dar seksa. Ali mnogi parovi ne doživljavaju onu radost i ispunjenje koje je Bog zamislio. Ako vas je ikada frustriralo pomanjkanje intiomnosti u vašem braku ili ako jednostavno želite saznati kako postići više u vašoj vezi, onda je ova knjiga upravo za vas.

Ovaj iskreni i izravan izvor znanja odgovorit će na vaša pitanja o seksu i seksualnosti, što će poboljšati vaše seksualne reakcije, tehnike za postizanje trudnoće, kontrolu začeća, seks u svakoj životnoj dobi, rješavanje seksualnih problema i još mnogo toga. Sve su to pitanja koja se niste usudili postaviti (ili čak niste znali ni kako ih postaviti), a odgovori na njih nalaze se upravo u ovoj knjizi!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.