021 782 530

Petrova 10, 21000 Split

×

Upozorenje

JUser: :_load: Neuspjelo učitavanje korisnika s ID: 1720

Obitelj (4)

Srijeda, 22 Srpanj 2015 05:18

Biblijske osnove obitelji

 

Temelji su uzdrmani. Nema nikakve sumnje da su vrijednosti i običaji našeg društva pod napadom sa svih strana. Temeljni principi i stare tradicije dovode se u pitanje. Mladi odbacuju stare običaje – i one dobre i one loše. Neke stare običaje i treba odbaciti. Budimo načisto o tome jer mnogi stari običaji nisu ni približno biblijski.

Utorak, 21 Srpanj 2015 19:17

Komunikacija na prvom mjestu

Komunikacije na prvom mjesto

U drugoj polovici Poslanice Efežanima Pavao razmatra različite odnose između kršćana. Počevši od retka 5,22, obraća se ženama, a potom (r. 25 i dalje) i njihovim muževima. Opisuje temeljne uloge i odnose među njima. U sljedećemu poglavlju govori prvo djeci (r. 1), a nakon toga i njihovim roditeljima.

Utorak, 21 Srpanj 2015 19:14

Nada i pomoć za vašu obitelj

Nada i pomoc

Ima nade i postoji pomoć za vašu obitelj. Danas se mnogo govori o neuspjehu. Pastori, sociolozi, psiholozi i mnogi drugi govore nam da je institucija obitelji doživjela neuspjeh, da su roditelji kao takvi poželi neuspjeh, da vladini programi za rješavanje problema kriminala i delinkvencije nisu uspjeli, ali i da je kršćanska crkva doživjela neuspjeh. Stoga nije nikakvo čudo kad se ponekad čak i kršćani zapitaju ima li uopće ikakve nade za rješavanje problema njihova doma.

Utorak, 21 Srpanj 2015 19:09

Dom usmjeren na Krista

Je li u današnjemu svijetu nevolje i grijeha moguće živjeti u domu koji je usmjeren na Krista? Ako ste kršćanin, onda se ovaj problem tiče i vas. Možda vas ovo pitanje posebice muči jer ste svjesni da vaš dom ne odgovara ovom opisu. Ako je tako, to nipošto ne znači da ste vi i vaš dom jedini izuzetak. U skupini ste s mnoštvom drugih kršćana koji će vam u trenutku iskrenosti reći da se i oni suočavaju s istim problemom. Nemojmo se zavaravati. Nažalost, kršćanski domovi većinom ne udovoljavaju biblijskim normama i svi smo mi toga svjesni.

Novo u trgovini

20,00 HRK
18,00 HRK po komadu za kupovinu najmanje 10
15,00 HRK po komadu za kupovinu najmanje 20
CD Božić - Tihi zvuk nade

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.